Chiarina Limoncello

Chiarina Limoncello is een prachtige, eerlijke limoncello gemaakt van 100% biologische citroenen uit de kust van Amalfi. De kust van Amalfi ligt in het zuidwesten van Italië, vanwege het warme klimaat groeien hier de mooiste citroenen.

Na de oogst komen de citroenen naar Nederland en worden met de hand geschild voor het maken van de Chiarina Limoncello.

Het groeiproces gebeurde zonder pesticiden, plukken en peeling wordt met de hand gedaan waardoor onze limoncello een eerlijk product is.  Chiarina Limoncello heeft een alcoholgehalte van 22% en wordt gebotteld in flessen van 500 ml.

Chiarina Lampone

Chiarina Lampone is een eerlijke likeur gemaakt van 100% biologische frambozen van Hollandse grond. De frambozen worden na het plukken gewassen en vervolgens gefiltreerd door middel van een lang proces tot dat het een helder roze likeur is.

Chiarina Lampone heeft een frisse zoete smaak, waardoor het heerlijk is met koffie of als appertief. Chiarina Lampone heeft een alcoholpercentage van 18% en wordt gebotteld in flessen van 500 ml.

Chiarina Lisio237

Chiarina Lisio237 is een eerlijke biologische koffie mokka likeur. Lisio 237 is een verfijnde likeur met een intense koffie mokka smaak. Ideaal als digestief en als ingrediënt voor diverse cocktails. Het kan met of zonder ijs worden gedronken of verwarmt met suikervrije slagroom. Dit laatste geeft u de intense smaak van een kleintje italian coffee.

Chiarina Lisio237 heeft een zoete smaak. Chiarina Lisio237 heeft een alcoholpercentage van 24% en wordt gebotteld in flessen van 500 ml.

Chiarina Limoncello, Lampone of Lisio237 bestellen?

Bel 013 - 571 1691 of e-mail info@wines-bubbles.nl